Knockout City kan prale af fem millioner registrerede spillere

Det er ikke engang to uger siden, vi kunne fortælle, at Knockout City havde en ganske formidabel åbningsweekend. Velan Studios og Electronic Arts kan nu, med rette, betragte spillet som en decideret succes, hvilket de da også gør i et blogindlæg på EA’s site.

Intet mindre end fem millioner registrerede spillere, taler sit eget tydelige sprog, og cementerer at Knockout City har fat i noget rigtig godt. Det hjælper naturligvis også godt på vej, at man kan spille gratis op til niveau 25, og at hele spillet desuden er tilgængeligt via Xbox Game Pass og EA Play.

I forbindelse med det imponerende tal, oplyses det også at hundredetusinder af crews er blevet oprettet, en halv milliard knockouts er blevet udført, millioner af timers gameplay er blevet streamet, og, i den mere spekulative ende, formodes det også at der er blevet dannet nye venskaber.

De siger det egentlig ganske fint selv, med følgende formulering:

“Who knew you could bond over hitting one another in the face with a dodgeball?”

Der skal lyde et oprigtigt tillykke med succesen her fra. Om Knockout City kommer til at være konkurrencedygtig på multiplayer-markedet i det lange løb, må tiden naturligvis vise. Der skal dog ikke herske tvivl om, at spillet er kommet rigtig godt fra start.