Kæmpe opdatering på vej til Ghost Recon Breakpoint

Var du skuffet over Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint? Et hurtigt kig i vores forum viser, at der ret bred enighed om, at spillet ikke er nær så poleret som sin forgænger med undertitlen Wildlands. Det håber Ubisoft på at kunne rette op på inden udgangen af foråret, med den første af to gigantiske patches.

Den har fået titlen “Teammate Experience Update”, og den agter at levere præcis hvad det står i navnet. Det er nemlig de ikke-spilbare holdkammerater, som får en gedigen overhaling til sin kunstige intelligens. Der bliver introduceret en ny XP-progression, samt nye passive skills og evner. Der kommer også en dedikeret quest log, som angiveligt skal gøre det muligt at eksperimentere mere med sine teammates, hvilket også udløser eksklusive gevinster.

Det officielle road map for opdateringer til Ghost Recon Breakpoint i 2021.

Opdateringen vil naturligvis også indeholde et væld af reparationer, bug fixes, øvrigt optimering og tekniske forberinger.

Yderligere en opdatering forventes udgivet til efteråret, men Ubisoft har endnu ikke meldt ud, hvad den kommer til at indeholde. Ubisoft siger selv således om efterårets patch:

“Intel brief for this operation is classified, and Ghosts have not been granted full access to this information. Mission details to be revealed later this year. It seems to be one of the biggest operations so far.”

Jeg hæftede mig også ved den skattekiste, som befinder sig i midten af billedet ovenover. En “Tomb Raider Treasure Hunt Easter Egg” er sat til at blive introduceret mellem de to opdateringer, men her er der altså heller ingen information at hente, om hvad i alverden det går ud på.

Tror du Ubisoft kan redde Ghost Recon Breakpoint, eller har du opgivet spillet?