Just Die Already lader pensionister lege anarkister

Helte i computerspil er ofte muskuløse, unge og smukke, eller i hvert fald bare en af de ting. Sådan er det dog ikke i Just Die Already, den selvudnævnte “Old People Mayhem Sandbox”, som er på gaden nu.

En flok pensionister er blevet smidt på gaden, og skal gennemføre vanvittige udfordringer, for at sikre sig muligheden for gratis pleje. I pressemeddelelsen vi har modtaget, får vi blandt andet at vide at man kan blive kørt over i trafikken, få stød fra sporvognsledninger eller blive skudt op i luften spændt fast til en raket.

Du kan se den yderst kaotiske trailer herunder:

Just Die Already er udviklet af DoubleMoose Games og udgives af Curve Digital. Man kan enten spille alene, eller op til fire spille online. Dertil er der mulighed for at spille cross-platform, takket være Epic Online Services.

Jeg er ikke helt sikker på hvad pointen med spillet er. Jeg får nogle mærkelige flashbacks til Goat Simulator, som er et spil jeg bestemt ikke brød mig om. Jeg kan dog heller ikke løbe fra, at jeg klukkede lidt af nogle af hændelserne fra ovenstående trailer.

Just Die Already er som sagt på gaden nu, og du kan købe det til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC via Steam og Epic Games Store.