It Takes Two-udvikler siger at studiets næste spil bliver endnu bedre

Jeg var meget begejstret for It Takes Two. Så begejstret at jeg efterlod min anmeldelse med Bird of Play’s “Essential”-stempel i bunden af artiklen. Med It Takes Two og forgængeren A Way Out, som jeg i øvrigt også bryder mig meget om, holder jeg derfor godt øje med Hazelight Studios, samt studiets frontfigur, Josef Fares.

Når Fares får taletid i medierne, er det ofte med store og/eller provokerende ord, og han er heller ikke bange for at krydre sine udtalelser med lidt eder og forbandelser. Denne gang er der tale om løfter, nærmere bestemt i form af hype omkring Hazelights næste spilprojekt. I et interview med PushSquare, som i øvrigt har en del spoilers omkring en helt bestemt sekvens i It Takes Two, kommer Fares med følgende udtalelse:

“If you ask me about our next game, I can tell you now, it will be even better than It Takes Two. It’s gonna be so crazy. That’s how sure I am, like the concept, what’s gonna happen, and people will be blown away.”

Fares var nu heller ikke bleg for at ytre sin egen begejstring for It Takes Two. Forud for spillets lancering, udtalte han i et interview med GameInformer, at han ville give $1,000 til hvem som helst, som ærligt kunne sige at de kedede sig under en gennemspilning af It Takes Two.

For mit vedkommende må Fares gerne beholde de penge.