It Takes Two-trailer er både bedårende og hjerteskærende

Skilsmissebørn. Forliste parforhold. At give afkald på sin identitet. Der ulmer nogle tunge emner i det kommende co-op spil It Takes Two fra Electronic Arts og Hazelight Studios. Det mærkes især i den nyudgivne trailer, hvor spillets historie og gameplay præsenteres:

Cody og May er forældre til Rose, men deres ægteskab skranter. Med tårer trillende ned af kinderne, og et ønske om at hendes forældre kan få løst deres uenigheder, får Rose utilsigtet vakt to af sine legetøjsdukker til live. Dukkerne personificeres af Cody og May, som nu må samarbejde, om at blive mennesker igen, og måske endda redde deres ægteskab.

Traileren viser et væld af gameplay-mekanikker, der alle har co-op som omdrejningspunkt. Vi ser elementer af platforming, 3rd person shooters, puzzles, bosskampe og mere til. It Takes Two lader altså til at sigte efter stor alsidighed, i de udfordringer spillerne kastes ud i.

Hvis du ønsker at spille It Takes Two, så kræver det da også at du allierer dig med en ven, da spillet slet ikke har en single player-funktion. Dette er i tråd med Hazelight Studios forrige spil, A Way Out. Her skulle man sammen med en ven bryde Leonard og Vincent ud af et fængsel, altså uden reel mulighed for at opleve spillet i single player.

It Takes Two udkommer den 26. marts til PC via Origin og Steam, samt PlayStation 4 og Xbox One. Spillet modtager også en optimering til henholdsvis PlayStation 5 og Xbox Series X, som man uden merpris kan opgradere til.