Ingen garanti for God of War: Ragnarok som officiel titel

I går begyndte nogle rygter at sprede sig vedrørende den officielle titel på det kommende God of War. I den Investor Relations Report, som også fortalte at Uncharted 4 er på vej til PC, var der nogle hastigt-konkluderende mennesker, som spottede et logo med teksten God of War: Ragnarok.

En del sites brugte dette logo, som en officiel bekræftelse på at det var spillets endelige titel. Det kan dog tyde på at denne utilsigtede “annoncering” enten kom for tidligt, eller at det faktisk slet ikke er det navn der vil pryde spillet. Det specifikke logo er i hvert fald nu fjernet fra dokumentet, og som om det ikke var nok, så har Fanbyte-journalisten Imran Khan fundet noget yderst interessant:

Det logo som var brugt til Sonys rapport, var altså identisk med et logo som var skabt af en fan. Khan mistænker derfor i et andet tweet, at hvem end fra Sony der har skabt den præsentation,. blot har googlet “God of War Ragnarok” og fundet det første, bedste og mest vellignende logo.

Teknisk set så hverken be- eller afkræfter denne historie, at spillet rent faktisk ender med at hedde God of War: Ragnarok. For nu bør man dog slå koldt vand i blodet, og afvente en officiel udmelding fra Sony.

Efterfølgeren til God of War fra 2018, som altså endnu ikke har en officiel undertitel, er for nuværende sat til at blive udgivet i 2021.