Ingen får pulsen op over Aprils Games With Gold på Xbox

Med en service som Game Pass på Xbox, kan jeg ikke helt forstå, at Games With Gold stadig eksisterer. Kigger man på de spil, som bliver tilgængelige via tjenesten i april, fristes man nærmest til at tro, at spiltitlerne bliver hevet op af en hat, uden kritisk sans for om det er spil der rent faktisk har interesse eller relevans.

Den 1. april tilbydes Vikings: Wolves of Midgard og Dark Void. Fra den 16. april tilføjes Truck Racing Championship og Hard Corps: Uprising.

Det eneste spil jeg er vagt bekendt med her, er Dark Void. De andre spil er helt nye for min bevidsthed. Er man optimist eller fanboy, kan man sikkert argumentere for, at det er en mulighed for at prøve spil af, som man ellers ikke var kommet i nærheden af.

Jeg tror dog bare jeg springer over, og vil i stedet bruge den 1. april på at prøve Outriders eller et af de mange Bethesda-spil via Game Pass.