Horizon forbidden West får 20 minutters præsentation den 27. maj

Guerilla Games ramte ganske plet med Horizon Zero Dawn i 2017. Det er derfor med god grund, at mange venter spændt på efterfølgeren Horizon Forbidden West. Derfor er der nok også en del, som kommer til at sidde klistret til skærmen torsdag den 27. maj, altså i morgen, når Sony lancerer en ny State of Play-session, som denne gang netop er dedikeret til PlayStation 5-eksklusive Horizon Forbidden West.

Ovre på PlayStation-bloggen får præsentationen denne beskrivelse:

“In this 20-minute exclusive segment, you’ll be seeing about 14 minutes of brand new in-game action featuring our heroic protagonist Aloy, all captured directly on PlayStation 5.”

Det citat har nærmest alle de nøglesætninger, som man kan håbe på. Segmentet komme altså til at vare 20 minutter i alt, hvoraf 14 af disse vil være “in-game action”.

Selve præsentationen starter kl. 23:00, men det lader til at der vil være en ganske unik nedtællingsintroduktion til streamingen, som starter allerede kl. 18:00. Som jeg forstår det, så kan man kigge på “en virkelig pæn nedtælling” i fem timer, såfremt man ikke har noget bedre at tage sig til. Jeg tror dog ret nemt jeg kan finde andre måder at holde mig vågen på.

Guerilla Games har da også informeret deres følgere på Twitter:

Vi regner stærkt med at sidde klistret til skærmen torsdag den 27. maj kl. 22:59. Hvis du vil se med, så foregår det på Twitch eller YouTube.