Hitman 3 takler de syv dødssynder i kommende DLC

I et interview med TheGamer fra januar i år, forsikrede danske IO Interactive, at udgivelsen af Hitman 3 ikke skulle være enden på Agent 47 for studiet. På det tidspunkt ville de ikke snakke om en decideret efterfølger, men de kunne dog kaste lidt lys over den type DLC, som den virtuelle lejemorder ville kunne kaste sig ud i.

Det har nu manifesteret sig i annonceringen en udvidelse i syv dele, der hver især har en af de syv dødssynder som tema. Den første er Greed, altså “grådighed”, som bliver tilgængelig allerede den 30. marts 2021 (jeg har kigget i kalenderen for dig, og ja, det er nu på tirsdag).

Senere vil der blive fulgt op med Pride, Sloth, Lust, Gluttony, Wrath og Envy. Det er dog endnu ikke annonceret, hvor lang tid der går mellem hver udgivelse.

Udvidelserne byder ikke på nye baner, men snarere nogle “remixede” udgaver, af de allerede eksisterende lokationer. Agent 47 kastes ud i nye Escalation-missioner, hvor man vil kunne finde items der er specifikke til hver dødssynd.

Hver udvidelse kan købes til en annonceret pris på €4.99 eller man kan købe en Seven Deadly Sins Collection, hvor man altså får alle syv udvidelser efterhånden som de bliver udgivet til €29.99.

Du kan læse mere om Seven Deadly Sins ovre på IO Interactives hjemmeside.