Halo: Infinite sigter efter at blive en “spiritual reboot”

Det er ikke sjovt at vente på fede spil. Især ikke spil som burde være udkommet samtidigt med en ny generation af spillekonsoller. Det er desværre det der er tilfældet for Halo Infinite, som altså burde være udkommet som en lanceringstitel for Xbox Series X sidste år. Spillet blev desværre udskudt, og forventes nu udgivet i anden halvdel af 2021.

Til gengæld er der godt nyt, til dem som håber på en helt klassisk Halo-oplevelse. I det seneste Inside Infinite-indlæg på det officielle Halo-site, har flere af udviklerne sat nogle ord på, hvad de ønsker Halo Infinite skal blive for et spil. Spillets gameplay director, Troy Mashburn fra 343 Studios, bruger for eksempel udtrykket “spiritual reboot”, som et dogme for hvilke elementer der skal implementeres:

“Spiritual Reboot” is a term we use to describe our approach to introducing new ideas while staying true to what it felt like to play the classic games. “Feeling” is the key word here because we want to evolve, by creating new experiences and new opportunities, but still maintain the original essence.

Der er altså lagt op til, at Halo Infinite ikke vil vige for langt fra den vante Halo-formel, og det er der næppe nogen der vil være ærgerlige over.

Der er rigeligt med guf at hente i indlægget, så hvis du vil have noget interessant læsning til dagen, så hop endelig over og få det store billede med.