Grand Theft Auto V når sin tredje konsolgeneration til november

Til oktober er det otte år siden Grand Theft Auto V udkom på PlayStation 3 og Xbox 360. Siden blev spillet genudgivet til PlayStation 4 og Xbox One, og nu har vi endelig en dato for, hvornår spillet tager springet til den seneste konsolgeneration.

I pressemeddelelsen vi har modtaget, oplyses det at Grand Theft Auto V udgives til PlayStation 5 og Xbox Series X|S den 11. november 2021. Denne version vil kunne prale af en obligatorisk grafisk opdatering, men vil åbenbart også byde på nye features, som dog endnu ikke er specificeret.

Gik du glip af annonceringstraileren fra sidste år, så kan du gense den herunder:

PlayStation 5-ejere kan desuden se frem til, at stand alone-udgaven af GTA Online vil være gratis i sine tre første måneder på den platform. PlayStation Plus-medlemmer på PlayStation 4 vil desuden kunne høste $1,000,000 i starten af hver måned, frem til førnævnte GTA Online stand alone-udgivelse.

Vi kan se frem til mere information om udgivelsen i de kommende måneder. Indtil da kan du hoppe over på Rockstars eget site, hvor der også er opdateringer vedrørende GTA Online og Red Dead Online.