Godfall sandsynligvis på vej til PlayStation 4

Hvad der ellers lignede en konsoleksklusiv udgivelse for PlayStation 5, lader nu til at gå ind i fortiden. Godfall, som blev udgivet samme dag som PlayStation 5, har ifølge Twisted Voxel nu fået en PEGI-rating for en version til PlayStation 4.

Godfall er blandt de spil, som benytter sig af de ekstra funktioner som PlayStation 5’s Dual Sense-controller tilbyder, både i form af haptisk feedback og adaptive triggers. Med en udgivelse på PlayStation 4, kommer disse muligheder naturligvis ikke til at blive overført. Dertil var spillet også lidt af en showcase, for den grafiske præstation PlayStation 5 kan yde. Hvor meget der skal barberes væk fra det visuelle, for at få det til at køre hæderligt på den snart otte år gamle PlayStation 4, må vi vente og se.

Der er endnu ikke kommet en officiel udmelding omkring PS4-versionen af Godfall, men med denne PEGI-rating, må annonceringen nærmest være lige om hjørnet.

Det skal endnu heller ikke afvises, at Gearbox Software, som er udgiveren af Godfall, er interesseret i at lade spillet finde vej til andre konsoller end PlayStation. For nu er det dog PlayStation 5 og PC, som kan prale af at have spillet i sit bibliotek.