Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II og Hades får flest nomineringer til GDC Awards

Årets Game Developers Conference finder sted fra den 19. til 23. juli. I den forbindelse skal der også uddeles nogle priser, under den tilsvarende navngivne Game Developers Choice Awards. Der er ti kategorier i alt, og tre spil deler førertrøjen, med seks nomineringer til hver, hvilket naturligvis inkluderer den mest prestigefyldte “Game of the Year”.

Som du måske allerede har luret fra overskriften, så er der tale om Ghost of Tsushima, The Last of Us Part II og Hades. Alle tre spil er nomineret i seks kategorier, netop disse titler har domineret størstedelen af øvrige prisuddelingsceremonier i løbet af det sidste års tid. Det er derfor ikke overraskende, at de også kan høste hæder og ære blandt deres kollegaer.

Half-Life: Alyx og Animal Crossing: New Horizons er også blandt de nominerede til “Game of the Year”.

Jeg er i øvrigt nødt til at indskyde, at det virker helt mærkeligt at skrive en nyhed omhandlende en prisuddeling, uden at nævne et specifikt dansk spil.

Alle nominerede spil er udvalgt af en særlig komité, som består af udviklere og øvrige kyndige branchefolk. De er alle udgivet i 2020, og der er ikke taget højde for platform.

Selve prisuddelingen kommer til at foregå den 21. juli 2021, og du kan se hele listen over nominerede på GDCA-sitet.