Fysisk BlizzCon aflyst for andet år i træk

Både Blizzard og fans af deres spil havde set frem til igen at kunne nyde et par dage med masser af aktiviteter omkring den populære udgivers projekter. Begivenheden blev desværre aflyst sidste år grundet den igangværende corona-pandemi, og det er samme undskyldning der står bag beslutningen om også at aflyse årets udgave af BlizzCon.

BlizzCons executive producer, Saralyn Smith, skriver således på BlizzCons eget site:

“[…] today, we wanted to give you a heads-up that we’ve decided we will not be holding BlizzCon this year.”

BlizzCon var planlagt til at finde sted i Californien, hvor de legale rammer for at afvikle en event af den størrelse, altså ikke helt stemmer overens med ønskerne og ambitionerne.

I samme opslag nævner Smith dog, at arbejdet nu er begyndt på at planlægge en anden version af BlizzCon, som vil finde sted i starten af 2022. Der sigtes her efter en kombination af in-person forsamlinger og online-tilstedeværelse, med henblik på at kunne give så mange mennesker som muligt mulighed for at følge med i løjerne.

Mon ikke Blizzard alligevel finder et par anledninger, til at præsentere nogle af deres kommende projekter som Overwatch 2 og Diablo IV i løbet af de næste mange måneder.