Frozenheim vil stille sulten efter en city builder med vikinger

Vikinger er populære som aldrig før. Sidste års Assassin’s Creed Valhalla var blandt de bedste i serien, og Valheim har fundet sig et afsindigt loyalt følge. Derfor er det næsten uundgåeligt, at flere genrer vil kaste sig over de skandinaviske markeringer fra historiebøgerne. Det sker nu med Frozenheim, som åbner for Early Access på Steam til maj.

Frozenheim omtaler sig selv som en city builder med brutal real time strategy combat, ressourcestyring og udforskning. Send en deling af vikingekrigere på opdagelse i fremmed territorie, hvor de kan finde livsnødvendige ressourcer og fjendtlige klaner. Der skal tages højde for årstidernes skifte, landsbyboernes kan sulte og dit etablissement kan bliver plyndret af vikingetogter både fra land og vand.

Tjek traileren herunder:

Når der åbnes for early access, vil der i første omgang være adgang til single- og multiplayer. Senere vil der tilføjes en dedikeret single player-kampagne, som kan ruste spilleren til de mere hårdføre online-kampe.

Frozenheim udvikles af indie-studiet Paranoid Interactive, og åbner som sagt for Early Access på Steam den 20. maj. Endelig udgivelse er sat til starten af 2022.