Fra i dag er Ratchet & Clank gratis på PS Store

I dag er en ret fed dag, af helt andre grunde end de åbenlyse. PlayStation starter nemlig sit “Play at Home”-event, som vil løbe de næste fire måneder. Har du en PlayStation med internetforbindelse, kan du i den anledning nu downloade 2016’s Ratchet & Clank fra Insomniac Games til den nette sum af præcis nul kroner.

Udover at være yderst generøst, så er det heller ikke et helt dumt træk fra Sony; den 11. juni står næste spil i serien, Ratchet & Clank: Rift Apart nemlig til at udkomme, så det er en gylden mulighed for at skabe noget hype omkring netop den udgivelse. Spillet er dog fremragende i sig selv, så der er egentlig ingen undskyldning for ikke at give det et skud.

Er man til anime, tilbydes der også en skarp pris til førstegangsabonnenter på Funimation og Wakanim (sidstnævnte er henvendt til europæiske lande). Fra den 25. marts kan man altså tilmelde sig denne service, og få forlænget varigheden af abonnementet ved sin første betaling.

I de kommende uger og måneder vil der blive annonceret flere spil og underholdningstilbud. Gratis spil er aldrig en dårlig ting, og hvis kvaliteten læner sig bare en smule op af Ratchet & Clank, så kan det altså blive et ret fedt forår på PlayStation.

Du kan læse mere om Play at Home på PlayStation-bloggen.