Første Assassin’s Creed Valhalla-udvidelse forsinkes med 14 dage

Jeg havde mentalt forberedt mig på, at jeg skulle fortsætte Assassin’s Creed-eventyret i Irland, når Valhallas Wrath of the Druids-udvidelse skulle lande den 29. april. Som alle andre rejseplaner for 2021, så er den plan desværre blevet udskudt. Dog ikke i nær så voldsom grad, som øvrige rejser døjer med.

I et tweet fra den officielle Assassin’s Creed-Twitterprofil, er nu meldt ud, at Wrath of the Druids skal bruge lidt ekstra polering, før det er helt klart til at blive smidt i hænderne på de hungrende vikinger:

Jeg er ikke voldsomt skuffet. Mine gamingsessioner er for tiden en blanding af Persona 5 Royal og Child of Light med min samlever, så det er ikke fordi jeg mangler spil at kaste mig over. Jeg skal dog helt sikkert på eventyr i Irland med Eivor og hans/hendes følge.

Wrath of the Druids udkommer nu den 13. maj.