Final Fantasy VII Remake Intergrade har fået ny actionfyldt trailer

Om lidt over en måned får Final Fantasy VII Remake sin officielle optimering til PlayStation 5, og det bliver i form af Final Fantasy VII Remake Intergrade. Ud over en overhaling på grafik, ydelse, opløsning og lignende, inkluderes der også et helt nyt kapitel, hvor Wutai-pigen Yuffie indtager hovedrollen.

I en ny trailer, som besynderligt nok kaldes “Final Trailer”, får vi præsenteret nogle hektiske kampsekvenser, både mod genkendelige fjender, såvel som mod nogle helt nye ansigter. Vi får også en såkaldt summon at se, som ikke var inkluderet i den oprindelige udgivelse af “Remake” i 2020: Ramuh.

Traileren viser også et mini-spil, som fans af Final Fantasy VII fra 1997 sandsynligvis vil genkende: Fort Condor. For 24 år siden var dette mini-spil et ganske skrabet bud på et strategi-spil, som efter moderne standard (måske) ville give mening på en smartphone. Det er nu blevet opdateret til vores samtid, og der er tydeligvis meget mere smæk for skillingen i denne version.

Final Fantasy VII Remake Intergrade udkommer eksklusivt til PlayStation 5 den 10. juni. Ejer man allerede et eksemplar til PlayStation 4, vil det blive opdateret ganske gratis, men dette gælder dog ikke for den version som var tilgængelig via PlayStation Plus i marts.

PlayStation-eksklusiviteten gælder blot i et halvt år, så hvis man håber på en udgivelse på andre platforme, er det blot om at væbne sig med tålmodighed.