Far Cry 6 præsenterer gameplay i aften – se med her

Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at Far Cry 6 bliver en af de helt store titler, når Ubisoft afholder sin E3-showcase den 12. juni kl. 21:00 dansk tid. Som en optakt til dette, er Ubisoft dog angiveligt lidt mere utålmodige end os andre. I aften viser de nemlig en gameplay-præsentation af den ventede first person shooter, med Breaking Bad-stjernen Giancarlo Esposito i rollen som spillets skurk.

Præsentationen begynder i aften kl. 18:30, og du kan se med i videoen øverst i denne artikel. Forud for showet har Ubisoft også udgivet, en ganske kort teaser hvor førnævnte Esposito på karismatisk vis sætter stemningen for spillets rammer:

Seneste spil i serien var Far Cry New Dawn fra 2019, hvor historien tog udgangspunkt i konsekvenserne fra afslutningen af Far Cry 5 fra 2018. Netop New Dawn faldt ikke helt i min smag, da der blev introduceret nogle milde RPG-elementer, som i min optik ikke helt halt hang sammen med de præmisser jeg kender fra Far Cry. For eksemepl var de numeriske skadeværdier som fløj over hovederne på fjenderne når man skød dem, virkelig utilstedelige og akavede, og de fjernede den lille grad af realistisk grittyness, som jeg selv elsker serien for.

Jeg håber Ubisoft går tilbage til en mere traditionel FPS-form, i stil med Far Cry 3, 4 og 5. Det finder vi i hvert fald ud af i aften, om er tilfældet.