Fall Guys er nu en del af Epic Games

Skal man snakke spil som efterlod et indtryk i 2020, så kommer man ikke udenom Fall Guys: Ultimate Knockout. Takket være en lind strøm af YouTubere og influencere, som streamede spillet på livet løs, samt en tilgængelighed for PS Plus-abonnenter, fik Fall Guys en flyvende start allerede fra første dag.

Både spillet og udvikleren Mediatonic kan nu kalde sig en del af Epic Games-familien, hvilket de faktisk ordret gør i et blogindlæg på deres hjemmeside. I samme indlæg bliver det også slået fast, at det ikke kommer til at påvirke spillets gameplay eller fremtidsudsigter. Spillet vil derfor stadig være spilbart på PlayStation og PC via Steam, ligesom versioner til Xbox One og Nintendo Switch stadig er på vej.

Hvis du også vil have nogle generiske udtalelser omkring fælles visioner fra både Mediatonic og Epic Games, så har sidstnævnte også lavet et blogindlæg om købet.

Jeg nød selv virkelig godt af Fall Guys i løbet af sidste år, men har dog ikke fundet lysten til at vende tilbage. Om Epic Games kan ændre på det, tvivler jeg stærkt på.