EVE Academy skal lære nybegyndere at spille EVE Online

Jeg har i mange år beundret de gamere, som siger de spiller EVE Online. Videoer og screenshots fra spillet får nærmest mit hoved til at koge over, når jeg ser hvor komplekse mekanikker der er på spil.

Der er dog håb ude for novicer som mig, da en nyoprettet hjemmeside, EVE Academy, tjener det ene formål at lære menigmand hvordan EVE Online fungerer og hænger sammen. Allerede introduktionsvideoen på forsiden af sitet, har givet mig mere brugbar information, end hvad de sporadiske YouTube-klip har formået:

EVE Academy giver ikke de tips, som får dig til tops i galaksen, men forsøger derimod at inspirere til forskellige måder at spille på, blandt andet ved at sætte ord på hvordan man spiller som en Explorer, Industrialist, Enforcer eller Soldier of Fortune. Det udpensles endda hvad der gør de forskellige måder at spille på appellerende, og om der er fokus på for eksempel PvE eller PvP.

Jeg tror næppe jeg nogensinde helt får viklet mit hoved rundt om EVE Online, og jeg har fuld sympati med dem der mener, at det ligner for stor en mundfuld. Jeg kan dog sagtens se pointen i et site som EVE Academy, for et spil der spænder så bredt som EVE Online.