Elden Ring har endelig fået gameplay trailer og udgivelsesdato

From Software sidder ret solidt på tronen, når snakken falder på souls like-spil. Det er da også deres Dark Souls som har lagt navn til genren, og de har flere succeser i bagkataloget med både Bloodborne og Sekiro: Shadows Die Twice. Seneste projekt fra den japanske udvikler er Elden Ring, som blev annonceret tilbage i sommeren 2019. Siden da har vi ikke fået meget mere end løse rygter om spillet, men nu er en officiel trailer kommet online, og den synes jeg du skal se med det samme:

Spillets verden er skabt af Hidetaka Miyazaki og George R.R. Martin. Førstnævnte er hovedmanden bag samtlige souls like-spil fra From Software, mens Martins navn for tid og evighed associeres med Game of Thrones.

At dømme ud fra traileren, så ligner Elden Ring et helt typisk From Software-spil, og det er bestemt ikke en dårlig ting. Der er unikke fjender, et knivskarpt kampsystem, masser af udfordring og en historie proppet med mysterier.

I forbindelse med traileren har Elden Ring også fået en udgivelsesdato, og vi skal kun et lille stykke ind i 2022, før vi har det i hænderne. Datoen er nærmere bestemt den 21. januar 2022, og spillet finder vej til Xbox, PlayStation og PC.