Du har allerede set den nye Final Fantasy VII Remake Intergrade trailer

Jeg kan ikke forstå pointen med den nye trailer for Final Fantasy VII Remake Intergrade. Den er produceret med henblik på at demonstrere de grafiske effekter, som den opdaterede PlayStation 5-version vil byde på. Der er både tale om lyssætning, tåge, teksturer og photo mode. Dertil bliver det nye kapitel med Yuffie og demonstreret.

Det er som sådan ikke noget i vejen med traileren. Det er blot mærkeligt, at en nærmest identisk trailer blev offentliggjort i slutningen af sidste måned. Trailerne viser præcis det samme, men den nye trailer formår alligevel at være næsten dobbelt så lang som den oprindelige, uden at vise noget der ikke allerede er præsenteret eller annonceret.

En anden forskel, som på ingen måde er relevant for den gængse forbruger, er at de to videoer eksisterer på hver sin YouTube-kanal. Den korte trailer findes på PlayStations kanal, mens den lange er publiceret på den officielle Final Fantasy-kanal.

Hvis du spørger mig, så behøver man ikke publicere noget, som er næsten en måned gammelt. Især ikke hvis man ikke har noget nyt at sige.

Derfor gør det også ektra ondt, når den lange trailer slutter af med beskeden om, at den PlayStation Plus-version som er tilgængelig lige nu, ikke kan opgraderes til PlayStation 5-versionen, når den udgives om under tre måneder.

Når det så er sagt, så er Final Fantasy VII Remake et fremragende spil. Jeg kan nemt fristes til yderligere en gennemspilning, når Intergrade udgives til PlayStation 5. den 10. juni 2021.