Drop ventetiden: Fans laver udgave af ‘overwatch 2’

Du har måske før hørt floskler som ‘alt godt kommer til den der venter’ eller ‘tålmodighed er en dyd’, men disse gloser opstod ganske givet længe før internettets opfindelse, og gør sig derfor ikke gældende gaming-universet.

Det er ikke engang en uge siden, fem dage for at være præcis, at Blizzard i et livestream på Youtube, kunne offentliggøre de første afsløringer, om det længe ventede ‘Overwatch 2’, og samtidig fortælle, at fans af seriens første spil, godt kan forberede sig på en række forholdsvis store ændringer. 

Blandt andet reduceres antal spillere pr. hold. Du kan læse mere om ændringerne her

Eftersom efterfølgeren til det yderst populære Overwatch har været længe undervejs, er det på ingen måde overraskende, at flere af internettets og gaming-universets mere habile brugere, allerede nu, har programmeret og delt deres egne bud på, hvordan ændringerne i det nye spil vil føles for brugere. 

En af dem, der har benyttet sig af det tilgængelige ‘værksted’ der følger med Overwatch, og giver spillere muligheder for at redigere og indrettet spillet efter eget hoved, er Reddit-brugeren Ajfis3. 

Ved hjælp af værkstedet, har Ajfis3 implementeret nogle af de største annoncerede ændringer fra Overwatch 2, og gjort dem tilgængelige i det første spil. Dette har givet de spændte fans en mulighed for, at få en fornemmelse af hvad de kan forvente sig, når den længe ventede efterfølger engang bliver sat til salg (ingen udgivelsesdato er endnu offentliggjort).

En af de ændringer, der under Blizzards offentliggørelse, via Youtube livestreamet fik mest opmærksomhed, var begrænsningen af spillere på hvert hold, så de intense kampe nu vil bestå af i alt 10 medvirkende frem for de 12, der var standarden i Overwatch. 

Blizzard selv, var meget tilfredse med videreudviklingen, da producenterne mente, at det reducerede antal spillere gav en bedre forståelse af omgivelserne, og generelt en bedre spiloplevelse. 

Noget tyder på at spilproducenten har fat i den lange ende, med de kommende ændringer. Ifølge Kokatu, har reaktionerne på Ajfis3’s opslag på Reddit hvert fald i høj grad været positive.

Vi ved selvfølgelig ikke alt om det kommende spil endnu, og det vil derfor også være tæt på umuligt for fans, at skabe de præcis samme forhold. Men mange har allerede nu, bare fem dage efter offentliggørelsen, gjort en stor indsats, i forsøget på at matche den kommende udgivelse. 

Man kan jo lige så godt bruge ventetiden på noget produktivt, ikke sandt?