Doom Eternal stråler virkelig med Ray Tracing på PC

Skal du se bare én YouTube-video i dag, så lad det for alt i verden være videoen herunder. Doom Eternal bliver nemlig fremvist, afviklet med et GeForce RTX 3080 Ti i storslået 4K-opløsning og med helt nye Ray Tracing-effekter slået til.

Hvorfor læser du stadig? Se den nu bare, for pokker:

Der er tydelige forskelle at se i starten af videoen, hvor der laves direkte sammenligninger af spillet med og uden Ray Tracing. Når disse er overstået, er der dog rendyrket gameplay at finde, og uanset om man har spillet Doom Eternal eller ej, så er det altså stadig en fryd at være vidne til.

Opdateringen som tilføjer Ray Tracing til PC-versionen af Doom Eternal, forventes at ankomme her i juni måned. En bestemt dato er dog desværre ikke meldt ud. Dertil er der heller ikke nævnt et ord, om hvor vidt Ray Tracing finder vej til Xbox Series X og PlayStation 5-versionerne.

Der er i øvrigt flere spil, som også tilføjes til listen over spil, som understøtter Ray Tracing med et NVIDIA-grafikkort. Klikker du dig over på NVIDIAs site, kan du også se lignende præsentationer af blandt andet Rainbow Six Siege, The Ascent og Fortnite.