Diablo Immortal udkommer inden udgangen af 2021

Jeg har det altid med at slå øjnene op, når der er nyheder omkring et Diablo-spil. Undtagelsen er dog Diablo Immortal, som udkommer eksklusivt på mobile enheder. Ikke desto mindre så er det nu bekræftet, at lommeudgaven af Diablo udkommer i løbet af 2021, så alle der har en telefon, kan få glæde af den spiloplevelse.

Nyheden kom ikke i form af en decideret annoncering fra Activision Blizzard, men var egentlig blot en lille sidenote i firmaets financial earnings for første kvartal af 2021. Det står formuleret således:

“Diablo® Immortal TM entered its second phase of testing and is on track for global release later this year”

Jeg er personligt langt mere interesseret i at høre mere om Diablo II: Resurrected eller Diablo IV. Førstnævnte har endnu ikke fået en officiel udgivelsesdato, men vi ved dog at spillet også er sat til at udkomme i år. Diablo IV går lidt mere stille med dørene, så her er det ikke til at spå, hvornår vi kan forvente at have det spil i hænderne.

Jeg springer pænt Diablo Immortal over, og ser i stedet frem til Diablo II: Resurrected på en konsol – også selvom jeg har mine betænkeligheder ved den udgivelse.