Diablo II: Resurrected lader dig spille videre på din figur fra originalen

Har du en 20 år gammel Diablo II-figur liggende gemt på din computer? Så behøver du ikke vinke farvel til den, når det remasterede Diablo II: Resurrected udkommer senere i år. IGN Middle East har gennemført et interview med game designer, Andre Abrahamian og game producer, Matthew Cederquist, hvor den noget overraskende udmelding, på yderst nonchalant vis, slynges ud af kæften på Cederquist som en afsluttende sidenote:

Back when we were working on [the remaster], we wondered if the old save files would work and we kind of shoved it in and it worked! And we were like, ‘okay, that’s the best feature ever’.

Det var altså nærmest ved en tilfældighed, at funktionen blev implementeret i den kommende udgivelse. Det er da heller ikke noget man normalt ser i remasterede spil.

Jeg har personligt ingen efterladenskaber fra dengang. Diablo II har dog stadig et frodigt community om sig, så der er garanteret en del, som glæder sig til at se deres aldrende figurer boltre sig i et mere moderne 3D-format.

Det er i øvrigt værd at læse hele interviewet. Der er rigeligt med information om udviklingsprocessen, og man mærker tydeligt, hvordan Blizzard har intentioner om at bevare så meget af originalen som muligt.

Diablo II: Resurrected er sat til udgivelse i 2021 på PC, samt alle nulevende Xbox- og PlayStation-konsoller.