Det er endelig slut med “finisher moves” i Assassin’s Creed Valhalla

I går kom en ny patch online til Assassin’s Creed Valhalla. Jeg troede ikke jeg skulle blive nær så begejstret for den, som jeg var for den forrige patch, men et enkelt punkt i de officielle patch notes fra Ubisoft, fik mig faktisk til at ånde lettet op. Punktet lyder således:

“Added an option to the gameplay menu to toggle the cinematic camera on/off during finisher moves.”

Finisher moves ser bestemt fede ud, og de først epar gange man udfører dem, kan man sagtens få pulsen op. Variationen i dem svinder dog hurtigt ind, og før man ved af det, er de blot reduceret til visuelt fyld, som sænker den ellers glimrende pacing spillet ellers har. Jeg har i hvert fald alle intentioner om at slå dem fra, næste gang jeg starter spillet op!

Patchen tilføjer også et par nye evner til Eivor, som alle omhandler ikke at blive afbrudt midt i et angreb, forsvar eller pileaffyring. Dertil er der yderligere balancering af det overordnede gameplay, samt et væld af bugs som også bør blive udryddet.

Patchen fylder 14 GB på PC, mellem fem og otte GB på PlayStation 4 og 5, mens Xbox One og Series X-versionerne æder mellem 12 og 15 GB.

Jeg har stadig et par sidemissioner jeg bør få afsluttet, før den første udvidelse, Wrath of the Druids, udkommer den 13. maj