Destruction AllStars introducerer bots grundet lav spillertilslutning

Jeg ved hvad du tænker: “det overskrift må da kaldes en falliterklæring”. Det tænkte jeg i hvert fald. Man kan naturligvis også vinkle en historie som denne anderledes, og sige at Lucid Games har gang i ægte fan service, til den dedikerede fanbase som deres Destruction AllStars må formodes at have.

De indrømmer i hvert fald selv på spillets subreddit, at der helt bestemt er særlige tidspunkter på døgnet, hvor det kan være udfordrende at finde nogle at spille med. Derfor vil de med en kommende opdatering implementere AI-styrede bots, som altså skal udfylde den rolle, som der ikke er tilstrækkeligt med menneskelige modstandere til:

“We want to ensure that matches are filled to capacity with as many real players as possible, but when missing X amount of players when queuing for a match, AI bots will take the remaining places.”

Såeh… “Falliterklæring” eller “fan service”? Det vil jeg lade dig selv vurdere.

Jeg har ikke ligefrem selv gjort mit til at holde spillet i live. Spillet var ellers frit tilgængeligt for PlayStation 5-ejere med et PS Plus-medlemsskab i februar, men til trods for at spillet blev lagt i mit bibliotek, som alle PS Plus-spil gør hver måned, så har jeg ikke startet det op en eneste gang… My bad, everyone.

Lucid Games nævner også adskillige andre opdateringer der er på vej, blandt andet i form af generel balancing og nemmere adgang til onlinekampe med sine venner. Der er dog ingen dato for hvornår disse tiltag blive implementeret.