Den var god nok: The Burning Crusade Classic udgives den 1. juni

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at lanceringsdatoen for The Burning Crusade-udvidelsen til WoW Classic var dukket op før tid. Smutteren fra Blizzards side er dog nu blevet bekræftet af dem selv, og World of Warcraft: The Burning Crusade Classic er tilgængelig for alle betalende spillere fra den 1. juni.

Fra den 18. maj vil spillere kunne vælge, om de ønsker at overføre deres eksisterende figurer til The Burning Crusade Classic, eller om de hellere vil blive i WoW Classic som det eksisterer nu. Ved sidstnævnte mulighed vil figurerne blive overført til nye realms, mens de figurer der vil på eventyr i Outland, forbliver på deres nuværende servere.

Det er også denne dato man kan lave en ny figur som en af de “nye” spilbare racer: blood elves og draenei. Disse starter naturligvis i deres respektive startområder, og frem til den 1. juni, vil man altså kunne gøre disse figurer klar til når The Dark Portal. Vil man blot have en figur klar til løjerne, kan man købe et Dark Portal Pass, som booster en figur til niveau 58; dette gælder dog kun for en figur per konto, og ikke for blood elf og draenei-figurer.

Ellers vil The Burning Crusade Classic byde på alt det, som den oprindelige udgave gjorde ved sin oprindelige udgivelse. Der er flying mounts i Outland, PVP-arenaer, jewelcrafting, og naturligvis de raids og dungeons, som også blev introduceret dengang.

Hvad siger du? Skal du besøge Outland igen, eller måske endda for første gang?