Den nye Monster Hunter Rise-demo udkommer i dag

Det nye Monster Hunter Rise er lige på trapperne. Med en udgivelsesdato om bare to uger, er den nye demo formentlig det sidste kig bag gardinerne, før de bliver endeligt trukket fra den 26. marts. Spillet er en del af den populære Monster Hunter-serie fra Capcom. Men for første gang udgives det eksklusivt på Nintendo Switch.

Som titlen på spillet indikerer, går spillet kort fortalt ud på at man skal jage monstre. Mere specifikt træder man ind i rollen som jæger. Man skal forsvare landsbyen Kamura og dens opland fra de monstre, som måtte true den.

Spillere i kamp mod Mizutsune – et af monstrene, man kan kæmpe mod i demoen.

Demoen lader dig prøve kræfter med alle 14 våben, der vil være tilgængelige i spillet i fem forskellige missioner. Du får lov til at prøve kræfter med alt fra tutorials, til at jagte det frygtindgydende monster, Magnamalo.

Demoen lader dig desuden også prøve kræfter med nogle af de nye features, som Capcom har tilføjet til gameplayet. Herunder wirebugs, eller kabelinsekter, hvilket er et vidunderligt kreativt navn, som lader dig svinge dig rundt som var du Spider-man.

Det vil i demoen være muligt at spille som singleplayer, men det bliver også muligt at prøve kræfter med monsterjagt i co-op med op til fire af dine venner.

Demoen tillader dig i alt 30 forsøg på at gennemføre de fem missioner, hvorefter de vil blive låst. Og så er der ikke andet at gøre, end at vente til at det fulde spil udkommer.

Demoen er ved at downloade på min Switch i netop dette øjeblik, og jeg glæder mig virkelig til at prøve kræfter med alt fra en ”Great Izuchi” til ”Magnamalo”.

Vi har desuden en fuld anmeldelse af spillet på vej hos Bird of Play, så hvis du er i tvivl om du skal investere i spillet, eller bare er misundelig på folk der har en Switch, så hold øje med forsiden når lanceringen nærmer sig.