Deathloop forsinkes med fire måneder fordi det gør man i 2021

Endnu en dag og endnu en spilforsinkelse. Både 2020 og 2021 har budt på et væld af forsinkelser for spil under udvikling, og det seneste i rækken er Deathloop fra Arkane Lyon. I en opdatering på Twitter fortæller spillets game director, Dinga Bakaba, og art director, Sebastien Mitton, at Deathloops udgivelse den 21. maj desværre ikke kommer til at holde stik:

Den nye dato vi skal krydse af i kalenderen er derfor den 14. september 2021. Som Bakaba nævner i ven øverste video, så handler det ikke udelukkende om at sikre spillets kvalitet, men også medarbejdernes sikkerhed i forbindelse med coronapandemien.

Deathloop var oprindeligt spået til en udgivelse i 2020, men blev efterfølgende rykket til sin nye udgivelsesdato i maj i år. Det er derfor anden gang Arkane Lyon har meldt ud, at spillet skulle bruge mere tid i støbeskeen.

Deathloop er en first person shooter der lader spilleren indtage rollen som en lejesoldat, der skal tage livet af en kriminel bande af skydegale tosser. Det hele foregår i en lukket tidslomme, som starter forfra hver gang man dør. I sidste måned blev en trailer gjort tilgængelig, som ihærdigt forsøgte at forklare hvordan det egentlig fungerer.

Deathloop udkommer den 14. september til PC via Steam, og vil være konsoleksklusivt på PlayStation 5.