Dark Horse Comics satser stort: Kæmpe tegneseriekatalog skal gøres til spil

Tegneseriegiganten har taget et stort skridt, og har nu startet en videreudvikling af virksomheden, der har til opgave at gøre de mange legendariske tegneserier til videospil. 

Det kan godt være, at navnet ‘Dark Horse Comics’ ikke umiddelbart ringer særligt mange klokker, men hører man navnene på nogle af de værker, som det store tegneseriefirma har rettigheder til, virker det hele måske mere bekendt. 

Dark Horse Comics står nemlig bag serier som Hellboy, Sin City, 300, Umbrella Academy, Resident Alien og mange flere. Nu tyder meget på, at fans kan se frem til, at genopleve deres favoritter som videospil.

Dark Horse Comics har offentliggjort en ny gren af virksomheden, Dark Horse Games, der har til formål at gøre tegneseriegigantens største hits til spil – det skriver Venturebeats i et længere interview med Dark Horse Games nye chef, Johnny Lee, der udtrykker stor optimisme omkring projektet.

“Vi har udødelige ejendomme, som Hellboy, der altid vil være interesse for, at udvikle spil og samarbejde omkring. Vi og vores partnere, kan evaluere om vores historier og karakterer vil passe godt ind i spil,” – fortæller Johnny Lee. 

Dark Horse Games planlægger både selv at stå for udvikling af kommende spil, såvel som at benytte sig af eksterne spiludviklere, og Lee fortæller, at spillene efter planen vil være tilgængelige på alle platforme. 

Projektet er ganske nyt, og der er derfor, endnu ikke blevet offentliggjort nærmere detaljer, om hvilke ideer eller spil der vil blive arbejdet på, men et relativt sikkert bud vil nok være, at Dark Horse Games første store satsning, bliver et bud på Hellboy som videospil.