Danske Ghost Ship Games investerer i nyt Københavnsk spilstudie

Ghost Ship Games ridder virkelig på en bølge af succes lige nu. Ikke nok med at det københavnske studie høster nomineringer og priser fra både lokale og internationale instanser for deres Deep Rock Galactic, så er de nu i gang med at udvide på et forretningsplan. Mange af de millioner som Ghost Ship Games har tjent på deres populære Deep Rock Galactic, bliver nemlig nu spyttet i et andet dansk studie: Game Swing.

Game Swing er studiet bag indie-spillet Stikbold!, der opstod som en skæv ide under en game jam, men siden udkom til både PC og konsoller. Nu er de på vej med OddBallers: et nyt gakket multiplayer-spil, som vil møve sig ind på det marked, hvor blandt andet Fall Guys opholder sig.

Du kan se reveal-traileren for OddBallers her:

Direktøren for Game Swing, Martin Kai, udtaler om samarbejdet:

“Vi er meget glade og har store forventninger til samarbejdet med Ghost Ship. Udover kapital så har Ghost Ship opbygget enorm erfaring omkring multiplayer spil og community engagement, som vil hjælpe os til at realisere vores mål om at få OddBallers ud til et bredt publikum.”

Ghost Ship Games fik ideen til at investere i Game Swing, ved at kigge på en lignende tendens i Sverige, hvor denne praksis både styrker iværksætterier fra mindre studier, ligesom der også er er en stærk signalværdi i samarbejdet. Direktør for Ghost Ship Games, Søren Lundgaard, håber,, at investorer udenfor branchen vil følge deres eksempel, da han vurderer at der er fornuftige investeringer at gøre.

Vi glæder os til at se, om Ghost Ship Games’ samarbejde med Game Swing, kan skubbe gang i lignende samarbejdsaftaler, med henblik på at styrke den danske spilindustri.