Crysis Remastered klar med 60 fps på de nye konsoller

Nej, der er naturligvis ikke tale om decideret yderligere remastering af Crysis Remastered på Xbox Series X/S og PlayStation 5. Spillet er derimod blevet opdateret, hvilket betyder at det nu er muligt at spille Crysis med 60 fps på Xbox Series X/S og PlayStation 5.

Crysis-holdet har delt en yderst fyldig liste over bugs som udryddes i opdateringen ovre på Reddit (PlayStation og Xbox), men det er naturligvis next gen-optimeringerne der er den store overskrift. På både PlayStation 5, Xbox Series X og S vil der være tre forskellige måder at spille på: Performance, Quality og Ray Tracing.

Xbox Series S er her det svageste led, hvor det blot er performance mode der tilbyder en spilafvikling med 60 billeder i sekundet, men det er med en opløsning på 1080p. Ray tracing og quality mode tvinger begge spillet ned på 30 billeder i sekundet, men tilbyder til gengæld henholdsvis ray tracing-effekter eller en opløsning på 2160p.

Langt bedre ser det ud på Xbox Series X og PlayStation 5, hvor især Xbox har et lille overtag. Alle tre spilmodes afvikles med 60 billeder i sekundet, og eftersom performance mode ikke praler af andet end det, så er det de to andre muligheder der er interessante at kigge på.

Ray tracing mode er identisk for PlayStation 5 og Xbox Series X, med førnævnte 60 billeder i sekundet og en opløsning på 1440p. Quality mode står dog en anelse skarpere på Xbox Series X, som kan prale af en opløsning på 2160p, mens PlayStation 5 sakker bagefter med 1800p.

Den gratis opdatering er blevet frigivet i dag.

Vil du have mere nørderi omkring de grafiske opdateringer til Crysis Remastered, så vil jeg anbefale at se Digital Foundrys gennemgang af opdateringen på Xbox-konsollerne.