Control-udvikler er i gang med næste spilprojekt

Finske Remedy Entertainment opnåede ganske fin succes med deres Control fra 2019. Spillet virker på overfladen som en generisk 3rd person shooter, men udover at være en yderst solid af slagsen, så er der afsindigt mange lag at pille af det færdige spil. Derfor kan vi nu med rette glæde os over, at næste spilprojekt fra udvikleren er sat i værk.

Annonceringen kom i et Business Reviews på Remedys hjemmeside, hvor CEO Tero Virtala fortæller, at studiet er ved at lægge Control fra sig, og at alle medarbejdere fra det spil, er rykket videre til andre projekter. Heriblandt er der så åbenbart også et endnu uannonceret spil:

“Almost all of our internal Control developers have now moved on to work on other Remedy projects, including a new, exciting early-phase project.”

Remedy har for vane at være yderst kreative med håndteringen af selv de mest generiske genrer, hvilket både Max Payne, Alan Wake, Quantum Break og Control er mere end gode beviser på. Det skal derfor blive spændende at se, hvad der bliver budt på næste gang.

Det er naturligvis ikke til at sige hvad vi kan forvente, men vi har i forvejen et godt øje til Remedy, så vi skal nok sige til, når der er nyt på den front.