Chivalry 2 inviterer til cross-play open beta i næste uge

Er du til intens nærkamp med riddere i tunge rustninger? Så har du sandsynligvis allerede et skarpt øje på Chivalry 2. Spillet udkommer i næste måned, men forud for den officielle lancering, inviteres alle nu til at give de storslåede slag et forsøg, og det er altså uanset hvilken platform du benytter dig af.

Torsdag den 27. maj fra kl. 17:00 åbnes sluserne for den åbne beta, som altså vil byde på cross-play på tværs af platforme. Det betyder at spillere på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S vil kunne tørne sammen, og uddele håndmadder med en blodig eftersmag. Den åbne beta varer indtil den 1. juni kl. 17:00, så det er altså en yderst actionfyldt måde at træde ind i årets første sommermåned.

Det er dog værd at bemærke, at selvom PlayStation-brugere ikke behøver et PlayStation Plus-abonnement for at deltage online, så vil man på Xbox skulle bruge et Xbox Live Gold-medlemsskab, så hold lige det i baghovedet.

Jeg ville hjertens gerne efterlade YouTube-videoen med annonceringen her, men da den har aldersrestriktioner, kan den altså kun ses på YouTube – den er dog værd at se, da den ganske fint viser hvad der er i vente.

spillets eget site bliver der også gået i dybden med de forskellige spiltyper, serverne der tillader op til 64 spillere, og hvorledes man kan ændre på udseendet for sin spilbare figur.

Chivalry 2 udvikles af Torn Banner Studios, og udkommer til alle førnævnte platforme den 8. juni 2021.