CD Projekt Red har ingen intentioner om at lægge Cyberpunk 2077 på hylden

Cyberpunk 2077 kan med rette omtales som sidste års mest ventede og hypede spil. Lanceringen var dog alt andet end gnidningsfri. Anmeldere fik kun PC-versionen til rådighed, og det viste sig efterfølgende, at spillet var en fejlfyldt og nærmest uspillelig omgang rod på Xbox One og PlayStation 4.

Studiet bag Cyberpunk 2077, CD Projekt Red, har dog meldt ud, at de har tillid til spillets fremtid. Joint chief executive, Adam Kicinski, har fortalt til Reuters, at de har en langsigtet plan for spillets salgsmuligheder, og derfor er fast dedikerede til at få rettet op på spillets fejl og mangler.

“I don’t see an option to shelve Cyberpunk 2077. We are convinced that we can bring the game to such a state that we can be proud of it and therefore successfully sell it for years to come.”

Kicinski har også nævnt, at CD Projekt Red er i dialog med Sony, om at få spillet tilbage på PlayStation Store. Cyberpunk 2077 blev fjernet fra Sonys onlinebutik, blot en uge efter sin udgivelse den 10. december 2020.

For lidt over to uger siden blev en patch udgivet, som ud over at rette en betragtelig mængde bugs, også skulle optimere spillet til netop Xbox One og PlayStation 4. Det var dog ikke nok til at overbevise mig, om at det var på tide at starte spillet op. Jeg har Cyberpunk 2077 liggende klar til afspilning på Xbox Series X, men jeg venter altså stadig pænt, indtil spillet er opgraderet og optimeret til den platform. Det forventes at ske i anden halvdel af 2021.