Capcom forlænger vinduet for kommende Resident Evil Village-demo

Jeg nåede ikke at spille den PlayStation-eksklusive demo af Resident Evil Village, men det har jeg det helt fint med. Jeg valgte nemlig at holde mig væk, grundet de fuldstændig tåbelige omstændigheder, som omkransede demoen både ved sin annoncering og afvikling.

Jeg åbner dog muligvis en smule op for muligheden nu, da Capcom på magisk vis har indset, at de havde gang i en højst besynderlig praksis. Multiplatform-demoen som bliver tilgængelig den 1. maj, vil kunne spilles i en hel uge, i stedet for de oprindeligt annoncerede 24 timer.

Jeg synes stadig det er en tåbelig omgang tyreafføring, at lave tidsspecifikke demoer på den måde. Jeg er derfor ikke helt overbevist om, at jeg rent faktisk kommer til at prøve den.

Jeg ender sgu nok med at gribe det færdige spil, når det udkommer til PC, Xbox, PlayStation og Stadia den 7. maj.