Bird of Play er i luften

Efter godt halvanden måneds intenst arbejde, er det mig en fornøjelse langt om længe at kunne ytre følgende sætning:

Hjertelig velkommen til Bird of Play.dk

Bird of Play er Danmarks helt nye gamingsite, hvor der vil være fokus på de personlige spiloplevelser, indblik i spilbranchen, saglige og underholdende anmeldelser og naturligvis en lind strøm af de seneste gamingnyheder.

Siden jeg begyndte at skrive professionelt om gaming på hedengangne Daily Rush tilbage i 2012, har det været lidt af en drøm for mig, at starte mit eget gamingsite. Med Bird of Play kaster jeg mig nu hovedkulds ud i det, i håb om at fuglens vinger kan bære vægten.

Som du måske allerede har bemærket ud fra forsidens opbygning, så er Bird of Play ikke dit traditionelle gamingsite. Der er ikke et hav af menuer som giver adgang til kategorier om alt fra Esport til hardware-nørderi. Du finder heller ikke sektioner dedikeret til særlige spil eller konsoller. Hos Bird of Play vil alle spil, platforme, emner og artikler få ligeværdig eksponering, med undtagelse af vores anmeldelser, som vil være at finde øverst på forsiden i lidt længere tid end det øvrige redaktionelle indhold. Bird of Play ønsker at omfavne hele gamingbranchen, og her er en trailer for et spændende indie-spil i lige så høj kurs som salgstallene for det seneste Call of Duty.

På denne dag føler jeg, at sitet er klar til at kunne levere rammerne for det redaktionelle indhold. Når det så er sagt, så Bird of Play ikke immun overfor startvanskeligheder eller “børnesygdomme”. Sammen med et hold af dygtige mennesker, har jeg bestræbet mig på at kunne levere en så gnidningsfri oplevelse som muligt til lanceringen. Skulle du dog opdage nogle huller i facaden, så må du meget gerne rette henvendelse direkte til mig på christian@birdofplay.dk – så vil jeg se om ikke det er noget der kan rettes op på.

I løbet af de næste mange dage, uger og år vil Bird of Play blive proppet med artikler, klummer og anmeldelser, der hver især vil byde på relevant og/eller underholdende læsning. Dertil vil vi i tide og utide boltre os på Twitch, hvor vi håber du har lyst til at se med. Alle streams vil blive annonceret på forsiden af Bird of Play.dk.

Hos Bird of Play findes også et forum, hvor der er rig mulighed for at snakke om alt hvad der omhandler spil, ligesom vi også har et særligt off-topic-forum, hvor der er friere tøjler til at snakke om lige hvad man lyster. Her må du i øvrigt også meget gerne byde ind med ris og ros til sitet, ligesom forslag til tilføjelser og ændringer også er meget velkomne.

Jeg håber du vil finde dig til rette under vingen hos Bird of Play, og så ser jeg frem til at formidle mine betragtninger og tanker, fra alt hvad der omhandler gaming.

Rigtig god fornøjelse.