Biomutant viser sin farverige verden frem i ny trailer

Blandt nuttede spil som jeg spændt venter på, er Biomutant fra Experiment 101 og THQ Nordic øverst på listen lige nu. Spillets figurer er så hamrende bedårende, at jeg bliver helt blød om hjertet, når de behårede bæster tæver hinanden til plukfisk. Derfor lapper jeg også den nye trailer i mig, som denne gang præsenterer den verden spillet finder sted i.

Du kan se traileren lige her:

Fra frodige blomsterenge til urbane ruiner og videre til snedækkede tundraer, er der smæk på farveladen i Biomutant. Rent visuelt er jeg i hvert fald helt solgt på præmissen, og håbet for mig er at spillets gameplay kan følge med.

Der er lige under en måned til Biomutant udgives, nærmere bestemt den 25. maj. Spillet bliver tilgængeligt på PC, PlayStation og Xbox.