Biomutant får masser af opdateringer i sin første patch

I dag er det præcis en uge siden Biomutant udkom på PC og konsoller. Modtagelsen lod til at være en kende lunken blandt anmeldere, men spillet har alligevel formået at få sig en ganske dedikeret fanbase. Disse kan nu se frem til en fremtidig opdatering, som vil håndtere noget af den kritik spillet har fået.

Der er ikke konkrete detaljer om hvordan ændringerne vil manifestere sig, men emnerne er ret tydeligt håndplukket fra den feedback der er modtaget fra spillere:

Der bliver altså kigget nærmere på spillets dialog, fortællerstemmen, sværhedsgraden, et par visuelle indstillinger, loot, tuning af spillets fjender, lyd og kampsystemet.

Det er alligevel noget af en to do-liste Experiment 101 har foran sig, men det lader altså til at de holder godt øje med det community, som har taget spillet til sig. Opdateringerne forventes at lande på PC først, med konsol-versionerne som andenprioritet.

Jeg har endnu til gode at samle spillet op, men det kan da være jeg lige skal give det lidt tid, så nogle af de første par opdateringer kan blive implementeret. Det er trods alt et spil jeg har set meget frem til, så jeg ville da ikke være ked af, at få en fed oplevelse lige fra starten.

Har du spillet Biomutant endnu, og hvad synes du om det?