Balan Wonderworlds nye trailer giver mig en smule håb for spillet

Jeg bliver decideret “mandemuggen”, når jeg tænker på Balan Wonderworld. Jeg var øjeblikkeligt hooked dengang spillet blev annonceret. Trailer fik ubesværet min fulde opmærksomhed, og jeg glædede mig til at høre mere. Så kom demoen der efterlod mig med en gigantisk mavepuster, og siden mistede jeg al interesse.

I forbindelse med gårsdagens Square Enix Presents, blev en ny trailer fremvist. Minsandten om ikke mit naive sind igen fik små julelys i øjnene. Det ser jo intet mindre end afsindigt underholdende ud:

Jeg ved det godt. Jeg er nødt til at skrue forventningerne ned, men præsentationen af spillet fanger mig simpelthen så effektivt. Jeg har måske brug for hjælp.

Balan Wonderworld udkommer til PC, Nintendo Switch, Xbox og PlayStation den 26. marts 2021, altså om lige præcis en uge.