Back 4 Blood viser sit Card System i ny trailer

Back 4 Blood er stadig fem måneder væk, men der lades allerede nu op til en heftig omgang zombie-action. I en ny trailer får vi demonstreret, hvordan spillets “Card System” kommer til at fungere, og den overordnede ide er, at der ikke skal være to identiske gennemspilninger.

En session bliver styret af en Game Director, som lægger ud med at spille nogle kort, som vil påvirke den forestående udfordring. Derefter skal spillerne samarbejde om at vælge nogle kort, som kan give særlige fordele mod horderne af zombier. Ved at gennemføre en mission låser man op for flere kort, som så kan bruges ved senere gennemspilninger.

Du kan se traileren herunder, for at få en ganske fin forklaring på hvordan det fungerer:

På papiret virker det som en god måde at skabe genspilningsværdi, men lur mig om ikke mange af disse kort ender med at kunne købes for penge. Nu er spillet heldigvis skabt med henblik på samspil, og altså ikke tænkt som en competitive multiplayer-oplevelse. De kort man spiller, i håb om at kunne yde stærkere modstand, tilgodeser altså alle på holdet. På den måde er det vel egentlig fair nok, hvis nogen ønsker at smide penge efter nogle af disse kort.

Det er naturligvis kun spekulation fra min side, så lad nu være med at starte rygter om, at spillet med sikkerhed bliver marineret i mikrotransaktioner.

Back 4 Blood udkommer til PlayStation 4 og 5, Xbox One og Series X/X og PC via Steam og Epic Games Store den 12. oktober 2021.