Atlus kan i dag fejre 35 års jubilæum

Den 7. april 1986 opstod Atlus officielt, og det kræver kun et meget kortvarigt blik i kalenderen, for at indse at det derfor i dag er 35 år siden det japanske studie blev grundlagt.

Atlus fejrer sig selv på Twitter med dette tweet:

Der er ingen grund til bekymring: jeg har smidt hele teksten i Google Translate, så du kan få en mere forståelig (og tåkrummende) version af opslaget:

“Født i 1986 kunne Atlas fejre sin 35-årsdag i dag. Vi vil gerne udtrykke vores oprigtige taknemmelighed for din protektion gennem årene. I enhver verden forfølger Atlas spiloprettelse, der sætter pris på engagement og følelser og leverer en unik og attraktiv spiloplevelse. #Congotomoyorosiku Tak #Atlas 35-års jubilæum“.

Selv tak.

Atlus er mest af alt kendt for sine storstilede rollespil, som blandt andet tæller Megami Tensei, Etrian Odyssey og Persona. Jeg har selv spillet forbløffende få af deres udgivelser, men særligt Persona 5 fra 2016 tog fuldstændig fusen på mig. Det er et spil, som jeg uden tøven ville smække et “Bird of Play: Essential”-stempel på, såfremt jeg skulle anmelde det i dag.

Jeg er selv for nyligt begyndt at spille den udvidede version, Persona 5 Royal, og jeg hader mig selv en lille smule, for ikke at have gjort det noget før. Jeg har også Persona 5 Strikers til gode, og med tanke på hvor lange de spil er, så løber jeg ikke tør for spilunderholdning lige foreløbig.

Vi ønsker i hvert fald Atlus stort tillykke med de 35 år.

Tagged with: