Assassin’s Creed Valhalla besøger Irland i næste måned

Ubisoft har netop annonceret udgivelsesdatoen for den første DLC-udvidelse til Assassins Creed Valhalla, som også følger med spillets season pass. Og det ser ud til at blive et temmelig mystisk eventyr. Wrath of the Druids DLC’en kommer til at bringe Eivor til Irland, hvor man skal afdække mysterierne i en oldgammel druidekult.

DLC’en er tilgængelig fra den 29. april 2021. Men indtil da, kan Assassins Creed-spillerne hygge sig med alle de nye katte, som vi kunne fortælle om i går. Der vil desuden være et tidsafgrænset event, der startede i går, og slutter den 8. april. Eventet hedder Ostara festivalen, og at dømme ud fra farveskemaet, og det faktum at en af de udbudte aktiviteter er æggejagt, ja, så kan man næsten godt gætte, at der er tale om en form for hedensk påskefejring.

Hvis Ubisoft følger samme mønster som de gjorde med Valhalla’s forgænger, Odyssey, så kan man til trods for at være færdig med hovedhistorien, stadig se frem til masser af indhold. Her fulgte to DLC’er delt op i tre kapitler hver. Det var ikke kun nye historier, men også nye landområder, hvilket det også lader til, at vi får i Valhalla. Det næste kapitel i historen udkommer til sommer, og omhandler det velkendte øjeblik i vikingernes historie – belejringen af Paris. Passende nok, har DLC’en fået navnet The Siege of Paris.

Jeg var sent ude af starthullerne med at få anskaffet mig en konsol fra den nye generation. Jeg har været for nærig til at betale for PS4-spil når den alligevel skulle skiftes, og derfor har jeg stadig oplevelsen til gode. Det bliver ikke en æggejagt, der får mig til at smide penge efter Ubisoft lige nu og her. Men hvis DLC’erne bliver lige så selvstændige og omfattende oplevelser, som man så det i Odyssey, ja, så har de mig.