Ark: Survival Evolved har nu fået flyvende næbdyr

Alt hvad jeg troede om Ark: Survival Evolved, kan jeg tydeligvis godt pakke sammen. Jeg har aldrig rørt spillet, omend spillets rammer og præmisser virker afsindigt appellerende for mig. Jeg troede dog i lang tid, at Ark fulgte de “traditionelle” elementer fra survival-genren, hvor man skal samle simple ressurser, bygge sig en lejr og ellers undgå at blive dræbt af monstre.

At dømme ud fra traileren til Ark Survivals sidste udvidelse, Genesis Part 2, kan jeg dog godt se, at jeg har været helt galt afmarcheret. Der er jo rigeligt med sci-fi, laservåben og mech-robotter, hvilket jeg ikke havde den fjerneste anelse om.

Meget af dette blegner dog fuldstændig, ved synet af det flyvende næbdyr, som man åbenbart kan ride på.

Okay, jeg er solgt!

Blandt de medvirkende i Genesis Part 2 finder man Vin Diesel og David Tennant. Diesel er allerede annonceret til at have en prominent rolle i Ark II, og jeg brød mig især rigtig godt om Tennant i rollen som Dr. Who. Spillet er endda tilgængeligt via Xbox Game Pass, så jeg har reelt ingen undskyldning for at blive i uvidenhed.

Genesis Part 2 er officielt den sidste udvidelse til Ark: Survival Evolved, inden Ark II skal overtage spillerbasen. Der er ingen officiel udgivelsesdato for Ark II, men ifølge et blogindlæg hos Microsoft fra december, sigtes der efter en lancering i 2022 – her vil Xbox have konsoleksklusivitet i en tidsbestemt periode, men vi ved desværre endnu ikke hvor længe.