Among Us finder vej til PlayStation 4 og 5 inden udgangen af året

Among Us har indtil videre har været en eksklusiv fornøjelse på PC og mobile enheder, men snart finder spillet også vej til konsoller. I første omgang er der tale om PlayStation 4 og 5, hvor spillet altså vil gøre sin entré i løbet af 2021. Annonceringen kom under gårsdagens State of Play-stream, men spillets officielle Twitter-konto bekræfter det samme:

Helt særligt for PlayStation-versionerne er inkluderingen af særlige Ratchet & Clank-skins. Personligt synes jeg dog, det virker lidt besynderligt at inkludere disse “børnevenlige” figurer, i et spil som handler om, på ret blodig vis, at slå hinanden ihjel. På den anden side er spillet yderst populært blandt de yngre generationer, så det er næppe helt tosset med et par genkendelige ansigter.

I annonceringen loves der også crossplay, men det specificeres ikke om det udelukkende er mellem PlayStation 4 og 5-versionerne, eller om man altså kan spille mod dem, som allerede har dedikeret sig til en anden platform. Sidstnævnte er selvfølgelig klart det som er værd at håbe på.

Dette kan sagtens være mit argument for at prøve Among Us, hvilket jeg indtil videre har overladt til de førnævnte personer, hvis kronologiske udfordringer ikke helt har nået mit niveau.