Alle snakker om Scarlet Nexus og nu er jeg også begyndt

Jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg føler at overalt hvor jeg kigger, på internettet vel at mærke, er der snak om et spil der hedder Scarlet Nexus. Det har stået på i en del uger nu, men jeg har alligevel ikke taget mig sammen til at finde ud af, hvorfor netop det spil lader til at være på alles læber.

Indtil nu.

Jeg tog mig endelig sammen til at undersøge nærmere, og jeg kunne dårligt tro mit held, da det viste sig at der netop i dag, den 4. juni 2021, var kommet en decideret “Explanation Trailer” direkte på Bandai Namcos europæiske YouTube-kanal.

Efter at have set traileren, kunne jeg pludselig forstå, hvorfor der var så stor ståhej omkring spillet. Rent visuelt er Scarlet Nexus blandt det pureste øjenguf, universet og figurerne appellerer afsindigt meget til mig, og kampsystemet lader til at indeholde de bedste elementer fra NieR, Devil May Cry og de nyeste Final Fantasy-titler.

Jeg ved godt at anime-stilen ikke er for alle, og det tog også mig en del spiludgivelser med netop den type streg, før jeg overgav mig. På gameplay-fronten ligner det dog et spil, som læner sig meget op af mine forhåndsgodkendte præferencer.

Ifølge traileren vil der være to sideløbende fortællinger, hvor man spiller som henholdsvis Yuito, politikersønnen der blev reddet fra en militærorganisation som lille, eller Kasane, den kølige enspænder med kampevner der overstiger de flestes. Kun ved at nå igennem begge forløb, vil hele historien åbenbare sig – og den slags er jeg en sucker for.

Scarlet Nexus har fanget min opmærksomhed, og jeg ser derfor nu frem til det udgives den 25. juni 2021. Det udkommer til PC, samt aktuelle Xbox og PlayStation-konsoller.