Aliens: Fireteam ligner præcis hvad det lyder som

Ryst lige alle tanker om det ikonisk elendige Aliens: Colonial Marines fra 2013 af dig. Der er nemlig annonceret et nyt spil i Aliens-universet, som godt kan fremmane PTSD-lignende symptomer. Spillet hedder Aliens: Fireteam, og bliver udviklet af Cold Iron Studios.

Aliens: Fireteam blev annonceret i går med nedenstående trailer:

Der er tale om en 3rd person co-op shooter, hvor et hold på tre soldater skal nedkæmpe adskillige bølger af de frygtindgydende xenomorphs. Der er naturligvis fokus på co-op med vennerne, men spillet kan også afvikles som singleplayer. De to andre figurer vil da blive styret af en kunstig intelligens. Der bliver budt på gentagende campaign-missioner, som vil variere med forskellige mål ved begyndelsen af hver bane.

Spillet finder sted 23 år efter afslutningen på den originale filmtrilogi, hvor en lille håndfuld marines er udstationeret på USS Endeavor. Der vil være 20 fjendetyper at stå ansigt til ansigt med, hvoraf 11 af dem er forskellige varianter af xenomorphs. Man kan vælge mellem fem forskellige klasser såsom gunner, technician og doc, og der vil være mere end 30 våben og 70 modifikationer til rådighed.

Spillet udkommer til PC via Steam samt forrige og nuværende generation af PlayStation- og Xbox-konsoller. En fastsat dato er endnu ikke annonceret, men spillet forventes dog udgivet i sommeren 2021.

Du kan læse mere om Aliens: Fireteam på spillets officielle hjemmeside.